Real Time Analytics

Livet På En Kant

Studier, stall och arbete

Publicerad 2011-08-14 10:22:40 i Vanlig vardag,

Tänkte gå ner och kolla om det finns möjlighet att tvätta en maskin klockan elva. Har jag tur gör det det. Stallet blir väl på em någon gång. Jag börjar vara jävligt less där just nu och efter att ha stått där nu under juli och augusti så är det bara att konstatera att jag inte kan stå kvar.

Jag orkar inte hålla på så här, men jag tänkte att det blir väl enkelt om jag jag har lust att åka på semester i oktober för det är väl bara att anta att någon ger min häst mat, vatten och mockar. Ja, ingen lämnar väl en annan häst utan mat, eller vatten har ju varit slut en par gånger och då var hästarna väldigt törstiga. (Inte  i min hage dock, för där fyller ju jag). Sedan kan jag flytta.

Stallet blir iaf på em. Ni lär ju inte vara så intresserade av att höra på mitt gnäll. Arbetsveckan som kommer är min bästa. Egentligen är det inte minst timmar, men det är galet sköna dagar jag har.

Jag ska gå in på biblioteket också och se om de har boken till kursen jag ska läsa, eller ja, nu blev det ju till att göra prövning på kurserna. Grejen är den att jag redan äger en sådan bok, men den är inte här utan nerpackad i ett förråd och det känns som en principsak då att inte köpa en ny. Ja, finns den inte måste jag göra det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela