Real Time Analytics

Livet På En Kant

Om kommunikation

Publicerad 2011-08-16 21:37:49 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Kommunikation är A och O i allt. Så vitt jag vet är ingen telepatisk (inteensjag) och därför krävs det att vi kommunicerar. Uppenbarligen är det svårt. Män och kvinnor emellan är ännu svårare och det beror helt enkelt på att vi är från olika planeter. De flesta män kommer från Mars och vissa har vi konstaterat kommer från Pluto. Jag vill bara tillägga att det är kvinnor som konstaterat det där med Pluto. Det var ju en man som kom på det här med Mars och Venus. Det innebär att vi kvinnor bara gjort ett tillägg i det.

Ett exempel är:
Jag har bestämt träff med en person. Skickar när jag vet vilken tid jag kommer ett sms med följande text: Jag kommer vara där till kl 13.
Kvinnan svarar: Bra, då möter jag upp dig då.
Mannen svarar: (Inte alls faktiskt) Ren information för honom att du kommer att vara där till klockan 13. Du ställde ju inte en fråga vilken tid han kommer dit.

Åter till kommunikationen med telepati. De flesta människor idag pratar ändå olika språk. Detta leder oftast till ett antal missförstånd. Det som oftast händer är att någon glömmer bisatsen. Bisatsen som är beskrivande i vad kommunikationen går ut på.

Personligen föredrar jag rak kommunikation där bisatsen är tydlig. I alla sammanhang. Jag tål kritik och kan ta skit.

Jag tycker om när det är tydligt uppstaplat vad som gäller. Helst skrivet på papper för jag har svårt att ta till information som folk säger till mig och glömmer lätt bort det.

Tydlig, rak och enkel manskommunikation. Den är lättare att förstå. Män är inte så komplicerade, men betänk att det måste gå till en grotta för att funera. Själv kan jag fundera precis var som helst. Betyder det att mannen inte utvecklats sedan grottiden? Personligen undrar jag hur det ser ut i en grotta när en man funderar. Det skulle vara intressant att besöka en.

Jag måste bara tillägga också. Männen från Pluto - många av dem går inte att förstå överhuvudtaget. Vilket ju egentligen inkluderar de flesta. Även männen från Pluto besöker en grotta, men den vill vi inte veta hur den ser ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela