Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hängpattar och spännisdvärgar

Publicerad 2011-08-21 12:56:23 i Vanlig vardag,

Om man går ut i Väsby behöver man inte oroa sig för att sitta ensammen iaf. Jag träffade tre stycken som jag arbetat med. Ett gammalt ragg sedan typ 12 år tillbaka, ni vet, en av dem som var fem samtidigt. Om jag inte missminner mig var han en av dem som fick mindre tid, men det är ju förståeligt då han faktiskt såg ut som en dvärg.

Och jo, han försökte få ögonkontakt, men, jag undvek naturligtvis det. Jag kan ju inte ha någon som ser ut som en dvärg. Dessutom var han inte särskilt snygg nu. Han verkar ju träna för muskler hade han, men jag tycker heller inte om spännisar. Nej, han får nog ta och växa lite. Sedan måste han ta och skaffa sig fulare kompisar om han vill prata med mig för så vitt jag kunde urskilja var ju han den fulaste i gänget och det är definitivt inte min stil. Om jag åtminstone hade kunnat komma ihåg om det var Patrik eller Johan han hette, men nu är jag lite osäker på om han ens hette det.

Till dem som jag då arbetade med förut. Ja, först till hängpattsdamen, för det är så vi ska kalla henne nu. Seriöst! Hur fan kan man ha bröst i typ storlek kupa A och ändå få brösten att hänga vid armbågarna? Allvarligt! Det var det dem gjorde. Det såg på ren svenska förjävligt ut. Jag kanske skulle gått fram och sagt att hon borde reklamera sin BH då den inte verkar fylla någon funktion. Om jag inte missminner mig tror jag att hon är gift och om hennes man är otrogen kan jag faktiskt förstå honom. Han måste ju minst ha lampan släckt. Två bröst som hänger så långt ner och är så små måste ju se ut som kospenor. Fast det är klart, han kanske tänder på det. Medans hon var ute kanske han satt och värmde upp hemma till en bild på en kossa.

Sedan till nästa. Honom var det väldigt länge sedan jag jobbade med, men han kom fram och sa hej. Jag är ju inte den som hälsar på andra som jag känt tidigare. Han kom fram och frågade om jag kände igen honom, men det var efter att hans flickvän stirrat på mig väldigt länge. Typ i tio minuter eller något. Och det är då min pranoida sida slår in. Är hon ute efter en trekant eller? Ja, då kan jag ju svara er att då får nog båda två ta och piffa till sig lite. Hon var grönjävligt bitter och det kan ju bara bero på att han måste vara väldigt dålig i sängen, eller alternativt att han är PLÄP. Vissa av er vet inte vad PLÄP är, men då kan ni ju ta och ta reda på det. Vad ska jag med de två till då?

Roligt var det iaf att sjunga, för det gjorde jag. Fantasi, och tydligen var vi bra.

Kommentarer

Postat av: Akinorev

Publicerad 2011-08-21 14:53:06

Vad har du för mail då? =P

Postat av: Akinorev

Publicerad 2011-08-21 14:53:22

Vad har du för mail då? =P

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-21 17:16:57

Fixar det när jag kommer hem. =>

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-08-21 18:40:00

Kan du tänka dig att svara på ett antal frågor som jag undrar över också? Om du skriver bra kan du få gästblogga fler gånger faktiskt. Har funderat lite mer på det här och jag tycker att det blir mer och mer underhållande alltihop. Du behöver nog skriva en presentation av dig så att övriga förstår hur det här hänger ihop. Vad tror du? Det här kan ju bli riktigt bra.

Postat av: Akinorev

Publicerad 2011-08-21 19:59:22

Nja, inga frågor nu. Har skrivit en sak nu. Frågor i nästa. Ska upp kl 4.00 och mjölka imorn :l

Postat av: Akinorev

Publicerad 2011-08-21 20:04:13

Maila din mail till min mail så får du nåt innan jag hoppar i säng!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela