Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mot framtiden...

Publicerad 2011-08-06 16:49:05 i Vanlig vardag,

Varit en sväng i stallet nu och ska åka tillbaka senare för att ge tottolottosarna mat. Då blir de nog glada. Skönt att ha bil i några dagar. Jag borde ta tag i det här med bil nu. Känns som att allt bara har runnit ur händerna på mig.

Har funderat lite mer på det här med hästarna och som det känns just nu lutar det mest åt att jag kommer att vara utan i fortsättningen. Jag tycker inte att det är roligt längre. Den nivån som blir om jag ska hålla på är inte den nivån som jag vill hålla och då känns det helt onödigt.

Jag har istället börjat fundera lite över vad jag ska göra istället. Det blir ju en del tid och pengar över om jag inte har någon häst. Skulle vara intressant att se hur en vecka för en "vanlig" människa ser ut. Jag har nästan alltid haft häst och vet nästan inte hur man lever ett vanligt liv. Det kommer att bli en intressant upplevelse.

Kommentarer

Postat av: Barbie

Publicerad 2011-08-06 18:41:15

Hej!



Jag har också en häst, men har precis startat min blogg och har inte hunnit skriva om den ännu. Ha en bra kväll!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela