Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min lilla följetong; jag=Sherlock Holmes

Publicerad 2011-08-16 21:57:25 i Vanlig vardag,

Alltså jag har funderat lite på att göra en liten följetong här på bloggen. Jag ser ju att det är samma personer inne som läser nästan hela tiden och då tänkte jag. Oftast får jag ju gissa mig till vilka ni är, men de flesta av er vet jag vilka det är.
Speciellt eftersom jag kan relatera, till exempel som nu när jag får besök från Spanien och jag vet vem som är i Spanien. Den var ju lätt. Jag tycker att det är mer intressant när man måste använda hjärnan och måste luska lite. Jag är ju smart och mitt jobb just nu kräver inte särskilt mycket av hjärnan.

Då tänkte jag att jag kan göra en liten följetong om er. Ni bloggläsare. Inget elakt eller så, men tex vet jag ju när ni jobbar. Det är odiskret att gå in från jobbet. Där syns det oftast. Jag tycker om att ni använder eran värdefulla tid på jobbet till att läsa min blogg. =) Det är hedrande, att jag är viktigare än erat jobb. Är det för att mitt liv är så OTROLIGT intressant? Det är ju bara att konstatera, utifrån statistiken, att det är så. Det kallas för Jennys marknadsundersökning.

Sedan märker jag ju också när ni är på semester. Om ni jobbar natt, skift dagtid. Kan surfa mycket på jobbet, eller om ni måste smyga med mobil, iPhone eller Android.
Jag måste bara tillägga här att någon form av hjärnskada har jag då jag har ett extremt sifferminne och det är nog anledningen till att jag måste göra "marknadsundersökningar" via mina statistikverktyg.

Jag märker också om ni är intresserad av mina sjuka inlägg, sex, manshistorier, hästarna, mig själv eller hunden. Det är olika. Ni som läser just nu är bara självupptagna jävlar för det här handlar ju bara om er.

Tänk vad intressant det skulle kunna bli. Tror ni att ni kommer att känna igen er?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela