Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mäns regler och ledig dag

Publicerad 2011-08-15 22:43:16 i Vanlig vardag,

På torsdag ska jag boka in en tid för "mina studier". Jag vågar knappt gå in på min utbildnings hemsida längre för jag är rädd att de ska ha skrivit ett datum för sista ansökningsdag. Idag gjorde jag det iaf och det har inte kommit upp något sådant.

Den här veckan ska jag försöka att motionera mina hästar lite. Jag har inte så stora förhoppningar för jag är så jävla less på allt vad stall och hästar heter just nu att jag nästan är beredd att skjuta dem båda rakt av. Det är inte roligt längre. Grejen är den att jag bara har EN stallplats där jag fått plats och det är lite trångt att klämma in båda där. Hade det inte varit för något annat än det hade jag bara packat mina saker och flyttat.

Jag hade gjort en liten tabbe den här veckan gällande mitt jobb och det var en bra tabbe. Jag hade missat vilken vecka vi är på schemat så jag trodde att jag hade tre tidiga dagar, men jag hade alla normala utom torsdag då jag är ledig. Passar egentligen bättre eftersom jag ska göra annat torsdag kväll. Sedan ska jag också in för mina studier då. Allt kanske ordnar sig ändå. Annars får jag planera för min framtida flytt.

Mailet jag skickade till min kära vän har jag ju inte fått svar på, men han är ju en man och då kan man inte ställa så höga krav. Det visste ni kanske redan. De har någon 12-, 18-, 24-timmars regel när det gäller att svara. Något i den stilen iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela