Real Time Analytics

Livet På En Kant

Livets röda tråd

Publicerad 2011-08-03 21:32:04 i Vanlig vardag,

Sitter och väntar på ett telefonsamtal just nu. Förhoppningsvis ett bra sådant.  Jag skulle behöva lite medvind. Idag har det visserligen varit en bra dag, men igår hade jag ju en riktig skitdag.

Något borde börja släppa. Allt känns bara som att det sitter fast just nu. Eller egentligen händer det bra saker också. Jag har lyckats göra MASSOR med framsteg nu under våren och borde nästan ha en eloge för det. Det är bara det att de sakerna jag måste göra nu bara motarbetas.

Ibland tror jag att livet är som en röd tråd. Följer man den röda tråden är det lätt att leva sitt liv. Avviker man däremot blir livet trögt och det jävlas. Är det så att jag är inne på fel spår? Ska jag göra något annat? Eller, är det meningen att det här ska vara svårt och kännas som en prövning?

Något säger mig att det inte kommer att gå min väg så som jag tänkt mig det här. Jag vet vad jag egentligen vill, men det är inom orimlighet. Det här är alternativa vägen och utan den har jag som inget val kvar. Enda sättet att göra det jag verkligen vill det är att hoppas och be på en av mina hemliga grejer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela