Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ledig imorgon

Publicerad 2011-08-17 05:57:38 i Vanlig vardag,

Imorgon behöver jag verkligen vara ledig. Det ska bli välbehövligt. De här senaste veckorna har varit riktigt jobbiga och eftersom jag inte ens var frisk när de började har jag aldrig riktigt fått återhämta mig och det kommer nog ta lång tid innan jag kommer att känna mig pigg igen. Jag skulle behöva semester.

Egentligen kan jag inte klaga. Jag har valt att ha häst och då är det bara att åka dit och fodra. Det är inte bara att åka på semester och utgå ifrån att någon ska ta hand om hästen. Jag har fortfarande det yttersta ansvaret och måste ha en likvärdig ersättare för mig. Om jag hade stått på ett fullinackorderingsstall hade det sett annorlunda ut. Då är det i princip bara att åka och meddela.Givetvis är det bra med en hästpassare där också, men där jag står finns ingen personal som tar hand om hästen. Det är skillnaden.

Nej, nu ska jag åka till jobbet. Jag får hoppas att jag piggnar till under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela