Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hur mycket kan man ge av sig själv?

Publicerad 2011-08-25 16:13:26 i Vanlig vardag,

Sitter här och väntar på att ett möte ska börja och tänkte att jag skulle skriva lite. Jag har faktiskt aldrig haft någon längtan efter att blogga för bloggandets skull. Jag tycker heller inte om att läsa andras. Det intresserar inte mig. Jag förstår inte varför ni vill läsa min heller. Ibland undrar jag till och med varför jag själv skriver, men som jag sa igår kan jag inte tänka mig att sluta nu. Det har blivit som ett gift. Ju mer jag skriver desto mer vill jag berätta mer om mig själv och undrar hur långt jag egentligen vågar gå. Hur mycket vågar jag berätta? Igår kväll kom jag på att jag fick lust att skriva om något som jag sällan pratar om med andra. Uppenbarligen får vi gåvor i livet och jag ska berätta om en av mina. Jag vet inte om det är så smart egentligen för det kan få mig att framstå som konstig, men det är jag ju redan så vad blir skillnaden? Andra säger att man inte ska berätta sådana här saker, men det skiter jag i nu. Jag tänker berätta och tyck vad fan ni vill säger bara jag.

Kommentarer

Postat av: Eve

Publicerad 2011-08-25 16:30:59

Jag tycker man ska kunna skriva vad som helst om sig själv. Det är väl när det kommer till andra man ska akta sig lite för vad man skriver.. jag menar så man inte kränker någon eller så.

Gillar inte folk ens sanna jag, den man är, så är det väl fan inga folk att ha i sin omgivning iaf? och konstig? Vad är normalt och vem sätter normen för vad som är normalt?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela