Real Time Analytics

Livet På En Kant

Från mitt perspektiv sett och nu denna Mr X

Publicerad 2011-08-23 06:15:01 i Vanlig vardag,

Jag måste först bara göra ett förtydligande gällande igår, med att försvinna menade jag naturligtvis att jag bara försvinner någon annanstans. Jag går upp i rök liksom, försvinner ut ur ens liv. Några som läser här vet vad jag menar och det är lite svårt att förklara på annat sätt. Jag menar inte att jag skulle ta livet av mig eller något, jag bara försvinner helt enkelt.

Nu när jag vaknade på morgonen kände jag att jag bara måste skriva ett inlägg. Det kommer att vara ärligt och rakt från min sida sett och även innehålla denna Mr X. När jag skrivit det inlägget kommer ni att förstå hur jag sett på saken. Från min sida har det hela sett helt sjukt ut. Jag har inte tid nu utan kommer att skriva det när jag kommer hem ikväll. Jag vet faktiskt inte hur det ser ut just här och nu, men jag tror att det kommer att klarna även för mig när jag skriver inlägget

Igår somnade jag kl 19 när jag bara skulle vila lite och sedan gå på affären - det blev ingen affär. Jag vaknade nämligen till kl 23 och somnade om igen. Det här är inte bra och jag börjar inse det själv. Det har varit en sjukt jobbig sommar och någonstans skulle jag sagt nej tydligare så jag hade fått en ärligare chans till återhämtning. För som jag sagt förut och säger igen: Det är ingen som tackar dig i slutändan. Dessutom verkar det vara så att man ska utnyttja andra till max och slita ut dem innan det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela