Real Time Analytics

Livet På En Kant

Förflyttning

Publicerad 2011-08-18 22:11:50 i Vanlig vardag,

Bilturen blir flyttad till nästa vecka istället. Tyvärr jobbar ju jag då så jag vet inte om jag kan följa med. Sabla regn! Jag tycker ju om att åka bil, speciellt fina bilar som går fort. Helst vill jag ju köra själv, men åka går ju bra det också om jag nu inte får köra.

Nu ska jag lägga mig för imorgon är det arbeit igen. Jag behövde verkligen en ledig dag nu. Sista veckorna har varit riktigt tunga. På lördag kommer det en och provrider Norton. Precis där den här meningen står har jag lust att skriva en sak, men jag ska låta bli. Det skulle kunna missuppfattas. Jag tänker skriva det, men i ett annat sammanhang senare.

Nu blir det alltså sängen. Idag satt jag och tittade på lite nya mobiler. Tyvärr stod det slut i lager på de jag ville ha. Prövar igen nästa vecka. De hade öppet till kl 20 där jag tänkte köpa den så jag hinner ju även om jag jobbar en dag.


Kanske nästa vecka att jag får åka bil. =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela