Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fast det känns som att jag ska dö....

Publicerad 2011-08-26 21:05:46 i Vanlig vardag,

Jag har obeskrivligt ont i benen, kroppen känns som på en 80-åring, fötterna både skaver och värker. Hjärnan har givit upp för länge sedan och hjärtat är tydligen för litet nu. Den krassa sanningen om min kropp. Helt enkelt, det känns som att jag ska dö. Därför ska jag nu gå och lägga mig. Jag har inte planerat att dö nu. Jag är ju mitt uppe i massor.

Det enda jag var tvungen att göra efter att jag kommit hem var att gå upp på affären och handla lite grejer. Alternativet hade varit imorgon, men utan kaffe hade det kunnat bli katastrof, för det var en av sakerna jag skulle inhandla. När jag kommer in i affären kommer jag på mig själv med att powerwalka. Alltså seriöst, vad är det för fel. Hade jag inte kunnat gå som en 80-åring när jag ändå känner mig som en? Nej, nej, jag går som om det vore OS-final. Alltså hjälp!

I veckan pratade jag med en om min fysik för tillfället. Jag beskrev hur slut jag kände mig och att jag vilade på helgen - för då går jag bara en mil om dagen. Hallå, hallå? Vila=en mil om dagen. Jaa, så ser det ut just nu för mig. Jag klagar på att jag inte orkar rida och att jag är i dålig kondition för tillfället, men, det måste jag nästan tillägga här. En mil är som att vila för mig. Jag måste tvinga mig själv att inte gå mer. Det är helt sjukt, men så ligger det till. Snart tänkte jag börja springa också, men inte förrän min fot är i bättre skick, egentligen skulle jag vilja simma lite också, men det blir så knaggligt att ta sig till en simhall just nu. Det får vänta. Undra förresten hur det skulle se ut om jag skulle simma nu då vänster sida inte fungerar som den ska. Finns det snedvridet grodsim som stil?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela