Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här med viktproblem - hälsoråd, tack!

Publicerad 2011-08-13 21:25:54 i Vanlig vardag,

Alltså jag börjar bli otroligt trött på det här med min vikt. Det bekymrar mig enormt. Jag anstränger mig och äter. Regelbundna tider och maten är anpassad efter dieten och allt. Ändå ska det bara inte fungera.

Idag blev det iofs lite tokigt för jag gick klockan halv nio till affären för att köpa middag eftersom jag kom hem lite sent. Jag måste ju ändå äta mina måltider.

Har ni några råd? Jag anstränger mig verkligen nu. Jag försöker och försöker, men det går åt fel håll. Ni vet ångesten som kommer också med viktproblem, den är inte rolig.

Snälla, hjälp mig nu. För någon vecka sedan ringde det och frågade efter en annan som jobbar på mitt jobb och frågade om hon var "den smale". Nu tänkte jag att jag också vill ha en titel och kom på att den fete är inte taget. Hur jag än gör verkar det som så blir jag bara mindre och mindre. Nu hade jag gått ner ett kilo till. Det går ju åt fel håll. Jag fattar inte heller hur det kan gå åt det hållet när en av de saker som inte var helt ok på mina prover var ämnesomsättningen som var för låg(det är den ju iofs alltid). Vad ska jag göra?

Idag har dieten bestått av ett halvt paket Bragokex, mycket Cola, nu pommesfrites och kebab till middag och sedan har jag köpt glass. Är det något jag behöver ändra på tror ni? Jag tar tacksamt emot förslag. Kommer inte på vad jag ska ha för titel om jag inte är den fete? Ja, just det köpte en godisbit och åt på hemvägen också. Den var jättegod!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela