Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens vision

Publicerad 2011-08-01 13:26:04 i Vanlig vardag,

Jag hade en vision om att idag var den perfekta dagen för att fixa allting. Uppenbarligen var det inte alls det. Jag har inte fixat en enda sak av de sakerna jag skulle göra. Suck och stön!

Visserligen har inte hela dagen gått ännu, men det känns som ett konstant upptaget i min telefon när jag ska ringa samtalen jag behöver ringa. Det går verkligen inte bra för mig.

Om ett tag ska jag åka med några till stallet. Idag hinner jag nog göra något med mupphästarna iaf. Bara det inte är så varmt för jag har fortfarande problem med att vara ute i värmen sedan jag var sjuk.

Jag ringde också om ett nytt boende, för mig då alltså. Jag skulle återkomma till vad som känns som en evighet, men det är det egentligen inte. Ni vet ju vid det här laget att jag vill att allt ske precis här och nu och så funkar ju inte riktigt livet.

Nu när jag läser boende låter det ju som att jag ska bo på ett gruppboende eller så, men så är det ju inte. Jag vill bara ha någonstans att bo tills, vad jag hoppas, är min utbildningsstart till våren. Den går ju på annan ort. Jag kollade igår på GoogleMaps och jag fick fan lappsjuka. Det ligger ju mitt ute i ingenstans. Fullt så illa kanske det inte är, men det kändes som det just då. Det är åtminstone i Skåne och där är det ju nära till det mesta ändå. Värre hade varit någonstans långt uppe i de svenska fjällen. Det hade nog aldrig gått.

Kommentarer

Postat av: Guevacci

Publicerad 2011-08-01 14:03:57

tackar :D allt bra?

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-08-01 17:15:32

Sv: Det var ena kapp de, bra gjort ;D.



Man får en sån kick när man fyndat, verkligen skoj är det :).

Postat av: Ladycriea

Publicerad 2011-08-01 18:05:44

sv: Hej, tack för kommentaren i min blogg. Har svarat i ett inlägg eftersom det var en del att svara på =) Duktig du är som gått ner 17 kg!!!!! Utan att ens försöka liksom...

Jag vill oxå ha de så ju.. avis

=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela