Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ante är verkligen inte en normal häst

Publicerad 2011-08-27 21:20:12 i Vanlig vardag,

Ante är faktiskt inte en normalt funtad häst. Idag mockade jag hagen och hade en kratta och en grep. Det gick rätt bra. Norton tyckte att det var suveränt med sällskap i hagen och ville hellre att vi skulle ha mysstund. Ante har lite mer cool stil och kikade på lite på sidan.

Jag ledsnade på dem efter en stund och jagade iväg dem. Istället fortsatte jag att arbeta och kastade lite boll med hunden i hagen. Efter typ tio-tjugo minuter kom mongoliderna tillbaka och jag började bli lite trött. Bestämde mig för att kolla hagen istället och ställde ifrån mig redskapen - utanför hagen såklart. Jag känner mina hästar.

Jag, Vson och Norton knallar ner och Ante står kvar som en gammal kossa och tittar på oss. Jaja, tänker jag han får väl damp och kommer efter i full galopp snart. Vi andra går iväg. När vi är längst ner i hagen tittar jag upp igen och ser mongolidapan stå där jag ställt redskapen och tro fan, han hade krattjäveln i munnen och gick runt med den. Alltså jag blir galen på den hästen. Hur kul tror ni att det är att ha en häst som går runt med en kratta som man ställt utanför för att han inte ska kunna ta den? Inte alls kan jag säga. Jag vrålade till honom - och han sket totalt i mig. Istället kommer han ner till oss andra och släpper krattan på vägen.

När vi är på väg upp igen börjar han och hunden leka. Jag fattar mig inte riktigt på deras lek, men någon form är det iaf. De har alltid lekt de två. De är dessutom ganska gulliga när de gör det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela