Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vadå planering?

Publicerad 2011-04-27 21:30:27 i Vanlig vardag,

Det här nya jobbet har verkligen tagit knäcken på mig. Jag ska lägga mig för det känns som att jag håller på att dö av trötthet, om man nu kan göra det. Imorgon har jag dessutom massor att göra och flera av sakerna tar lång tid. Som vanligt har jag inte gjort någon "planering", men det är bara en tid som jag måste passa. Allt annat kan jag göra under kontorstid och det är bra. Det ger mig lite flexibilitet. Jag får väl göra en prioriteringslista och utgå från den.

Ibland är det så lite besökare på bloggen och jag undrar var mina stalkers har tagit vägen. Har ni ett liv? Varför är ni inte inne och läser min blogg flera gånger per dag? Jag blir ju lite orolig att ni sviker mig och gör annat. Jag menar- jag är ju ändå världens centrum och det är mig jordens snurrar runt, solen också för den delen. Jaja, ni kommer väl tillbaka. Jag har ju inte direkt haft något intressant att skriva om på sistone. Snart hoppas jag att mitt liv ska bli lite mer spännande och att jag inte behöver jobba hela tiden, vilket det känns som att jag gör just nu. Egentligen måste jag inte jobba hela tiden. Det är bara det att jag aldrig säger nej och det är sådan jag är.

Vi ses och hörs imorgon och då kommer jag förhoppningsvis att vara betydligt piggare än ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela