Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tyvärr är jag inte klonad

Publicerad 2011-04-11 07:25:50 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag skulle verkligen behöva en klon. Om det hade funnits två av mig hade jag kunnat jobba på två ställen idag, men nu går ju inte det. Jaja, ett ställe får väl räcka. Synd att det är samma tid man jobbar på båda ställena. Annars hade jag kunnat jobba dubbelt. Det hade varit nice.

Nu ska jag ta en tur med Vson och sedan åka och jobba. Han blir nog glad för att få gå ut en sväng. Ikväll blir det stallet sen och jag hoppas att båda hästarna är ok. Det är så tråkigt när de inte är de. Norton borde vara ok om inte annat blir han bättre av att röra på sig. Jag måste åtgärda anledningen till detta ryggont. Det funkar inte att ha det så. Jag tror att ryggont är steg ett i att bli halt. Hela rörelsemönstret blir annorlunda och hästen blir mindre rörliga. Nej, det funkar inte att ha det så här. Jag vill ha friska hästar och mina hästar brukar inte vara skadade på det sättet, eller jag ska ta om mina hästar har aldrig haft några sådana skador. De har bara haft typ hagskador om det har varit något och jag tänker inte ändra det mönstret nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela