Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stora beslut idag!

Publicerad 2011-04-07 16:21:56 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Sitter nu och funderar på om jag ska åka till stallet eller inte. Det känns lite jobbigt med tanke på att tågen strular just nu och det blåser så förfärligt ute. Medryttarna är där idag och de mockar och fixar till hästarna. Det skulle vara skönt att bara vara en dag också. Lite sugen på att gå och hyra en film är jag. Skulle vara skönt att bara slappa i soffan. Sedan behövs det dammsugas också för hunden har dragit in jäääääättemycket grus i hallen. Duschen är ju som längst in i lägenheten och även om han duschas(och lägger det mesta i min säng!) hamnar det en hel del grus på vägen till duschen.

Trött är jag också. Jag måste se över min "foderstat" igen. Det här håller inte. Jag kan inte gå och vara trött bara för att jag har ätit dålig mat. Nu har jag inte ätit dålig, dålig mat typ som MackyDonken, utan jag har inte anpassat näringsintaget i förhållande till vad jag förbrukat. Ska fundera lite på det också.

Annars har det inte hänt något intressant idag tror jag. Jag tror faktiskt inte ens att jag har funderat på ditten och datten idag. Inte vad jag kan komma på just nu. Kommer väl lite mer idéer om en liten stund skulle jag tro. Nej, idag har jag nog bara haft I-landsproblem att tänka på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela