Real Time Analytics

Livet På En Kant

Puh!

Publicerad 2011-04-28 16:11:41 i Vanlig vardag,

Nu har jag klarat av det jag skulle göra som var så jobbigt. Det var bara att lämna in deklarationen och lämna in papperet till försäkringskassan. Problemet är att vi inte är vänner och min erfarenhet av dem är INTE bra. Jaja, nu är det iaf gjort. Jag ska justera lite på föregående deklarationer och lämna in rättelser på dem, eller vad det nu kallas. Det kommer att kännas bra. En sak som är lite jobbig är att jag såg när jag åkte därifrån att ett papper fattades. Tur att det inte är så långt. Jag får ta och åka tillbaka en annan dag. Rättelserna måste inte vara inne på måndag så det är lugnt.

Det kommer också att bli bra när jag får mina extra pengar från FK för jag fick en fet räkning som ska betalas till slutet på nästa månad. Ni andra skulle nog dö om ni fick en sådan extra-utgift, men, men det ordnar sig. Det är en engångskostnad. Det var bara det att jag trodde att den skulle ut månaden efter. Dessutom tillkom det 1100+moms som jag inte visste om. Jaja, bara att betala och se glad ut! Det kostar att ligga på topp brukar jag tänka. Eftersom jag visste att den skulle komma, men bara att jag beräknade fel på månad gjorde att jag var mentalt förberedd. Jag får dessutom in lite extra här och var nästa månad. Jag är inte så orolig.

Nu ska jag strax åka vidare till stallet. Idag blir det buss dit eftersom jag fortfarande har ont i mitt ben. Det borde vara bra till imorgon och det har blivit mycket bättre under dagen.

Imorgon är det arbete igen och då måste jag vara bra i benet. Det har liksom inget val annat än att bli bra. Helgen verkar bli lugn på arbetsfronten och jag ska passa på att njuta av fint väder om det blir sådant och softa lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela