Real Time Analytics

Livet På En Kant

Orkar inte idag!

Publicerad 2011-04-06 06:32:35 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu när jag vaknade på morgonen kände jag mig kraftigt oinspirerad av att jobba. Antar att det kommer lite nu och då, men usch vad jobbigt det blev att kliva upp. Tyvärr kan man ju inte göra bara vad man känner för varje dag och det är bara att kliva upp ändå och åka iväg.

Grejen är också att det troligtvis kommer att bli en lång dag idag vilket inte gjorde det lättare. Jaja, ingen idé att gnälla. Jag har ju ett jobb att gå till. Hunden är åtminstone söt och rar, men han har inte knackat så där gulligt på dörren den här veckan. Han kanske har en dipp. Han är extremt morgontrött och det skulle kunna vara det också.

Jag har inte hunnit komma till det här stadiet när hjärnan började tänka sig in i banor om att låtsas att inte veta starttiden på jobbet, så så illa kan det ändå inte vara idag.

Det är som jag skrev i helgen. Det man skriver blir lite som en sanning och det är onödigt att vara gnällig här. Mycket roligare att läsa om roliga saker. Igår fick jag massor av läsare när jag skrev ett inlägg som lät illa först i början. Ska man tolka det som att människor vill att det går dåligt för andra?? I sådana fall är det tragiskt på riktigt faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela