Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ni måste sluta tro

Publicerad 2011-04-19 22:48:39 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Ni kan inte tro på mig hela tiden när jag skriver. Ibland har jag tråkigt och skriver dampiga rubriker. Sedan när jag får en anstormning av läsare sitter jag som någon typ av psykopat och tycker att det är underhållande. Man undrar ju egentligen hur jag är funtad.

Jag ska försöka vara lite mer seriös någon gång, men det blir inte just nu och inte idag. Jag är dampaktigt och kommer att förbli. Egentligen är jag alldeles för intelligent för mitt eget bästa. En lobotomi på min psykopathjärna kanske skulle få den ner på normalnivå, dock är det inte troligt att det finns något hopp om förbättring när det gäller den här hjärnan, men men. Jag är glad och lycklig - Är du????

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-04-19 22:57:00

Det finns en stor potential att vara glad och lycklig, men så mycket som förstör det just nu så svaret på din fråga är tyvärr nej för tillfället. Jag ska försöka lösa ett problem i taget och hoppas jag blir helt glad och lycklig snart =)

Du fick mig iaf gladare med det här inlägget! =D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela