Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mitt halvdöda tillstånd efterlyses

Publicerad 2011-04-15 23:44:13 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu har jag till och med lyckats se en film. Den var riktigt underhållande faktiskt.

Nu är det dags för sängen för imorgon har jag planer från morgon till kväll. Undrar hur det kommer att gå när jag inte ens i mitt huvud har gjort upp en liten tidsplan. Jag brukar faktiskt ha det även om den spricker redan innan jag kommit till första punkten. Jag vet inte vad det är jag gör hela tiden som tar sådan tid, men jag tycker att jag har hittat ett lagom tempo på mitt liv just nu.

Tidigare ikväll ägnade jag mig åt lite jobbsökande och jag hittade faktiskt några jag ska söka. Det är nämligen så att jag är sugen på att göra en grej som jag tycker är väldigt, väldigt rolig, men jag har inte haft möjlighet i så stor utsträckning tidigare. Nu känner jag att jag kan passa på för det är något jag tycker är roligt att jobba med. Jag har både utbildning och erfarenhet till viss del. Jag ska kolla lite till och sedan påbörjade mitt sökande lite mer seriöst. Jag pallar liksom inte att bara vara då tycker jag att arbete är mer givande. Jag vet inte riktigt varifrån det här har kommit eller vad som driver mig. Det kanske är någon form av rädsla för att ha ett liv eller rättare sagt tid till ett liv. Två hästar är lite och jag känner att tiden över är överflödig och behöver användas till något vettigare. Desutom blir det energi över, man kan ju inte vara pigg. Jag är ju van att gå till sängen halvdöd för att vakna lika halvdöd. Det har blivit som en vana och nu vet jag faktiskt inget annat. Jaja, jag uppnår nog snart det igen. Nu ska jag lägga mig för ännu en toppendag i mitt fantastiska liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela