Real Time Analytics

Livet På En Kant

..., men jag har inte så stora förhoppningar

Publicerad 2011-04-12 08:29:05 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Lite sovmorgon var inte fel idag. Nu sitter jag och äter frukost i väntan på att bussen ska gå. Fast det där blev nog lite fel. Jag skyndar mig och äter upp min frukost för att kunna hinna med bussen.

Idag kommer det att bli en bra dag har jag bestämt. Jag har redan säkrat klockan på mobilen. Den går rätt nu. No more mistakes. Inte idag!

Jag hoppas kunna sluta lite tidigt från jobbet och åka bort till stallet tidigt också då. Ikväll satsar jag igen på en House-kväll, men jag har inte så stora förhoppningar. Antar att jag inte kommer att se på TV någonting den här veckan heller. Det är nästan så att den här bloggen är mer intressant än skiten som visas där. Faktum är att det finns ett program till som jag ser på, tyvärr har det gått på fel tid, nämligen Lie to me. Resten är skit i princip.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela