Real Time Analytics

Livet På En Kant

Måste uppgradera morgondagen

Publicerad 2011-04-13 21:14:44 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Planen för hur jag tänkt veckan höll inte ändå. Idag ringde någon och frågade om jag kunde komma och jobba imorgon. Gissa vad jag svarade! =) Ja, svarade jag såklart. Imorgon blir det en tripp in till den stora staden. Me like. Jag älskar portarna inne i stan. De är små mycket roligare än förortssunket som man själv bor i.

Det innebär ju att min plan för morgondagen blir justerad, men det är lugnt jag lär hinna med det jag tänkt ändå. På fredag måste jag fixa torv och kraft så då kan jag inte jobba. Fredag blir det fetnej om någon frågar.

Lördag har jag också planer. För hela dagen faktiskt. Det kommer att bli asnice! Nästa vecka har jag också planer. Nu känner jag att det börjar bli lite mycket att hålla reda på så jag måste nog ta och skaffa en kalender. Det här håller inte. Jag har faktiskt glömt vilken tid hovslagaren kommer nästa vecka. Först sa jag fel dag också, men det skyller jag på min mobil. Det var mobilens fel. Tiden har jag inte någon att skylla för, utan jag får helt enkelt ta och smsa hovis och fråga.

Imorgon blir det minst Norton som får ett arbetspass. Om jag inte hinner försöker jag ändå köra på varannandagsprincipen dvs att den som gick inte gick igår har förtur idag. Det är bättre än inget och jag sliter inte ihjäl mig på kuppen. Imorgon hade jag tänkt gå åka ut och rida redan på morgonen, men det körde sig nu iom att jag ska jobba. Hellre arbete OCH stall, då är det normalordning. Det är så sjukt tråkigt att ha "fritid" eller rättare sagt slappartid. Jag tycker om att ha hundraelvabollar i luften samtidigt och inte behöva fundera över vad jag ska göra med tiden eller orken.

Nu när jag dessutom har kommit på hur jag ska äta lite bättre passar det bara ännu mer att göra mycket. Nu är jag ju inte trött hela tiden även efter en slitsam dag. Det är något jag tänkt skriva här i typ en vecka nu, men varje gång jag sätter mig vid datorn har jag glömt. Glömma är min specialité. Jag är faktiskt helt suverän på det! Om ni vill ha hjälp med att glömma någon gång är jag rätt person att vända mig till.

Idag fick jag reda på en ny läsare som jag inte visste om. Jag trodde jag hade koll, men tydligen inte. Jag blev riktigt förvånad över att den personen läste. Roligt är det ju iofs. Grejen är det att ibland när det är lite läsare en dag då blir jag lite besviken, men samtidigt vet jag att det är ganska många totalt som läser. Själv läser jag bara två andra bloggar, Fannys och Nettans, och att någon vill följa min fattar jag egentligen inte eller jo, kanske. Jag är ju inte som andra. Det kan jag hålla med om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela