Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite funderingar och planer

Publicerad 2011-04-14 17:06:56 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu har jag jobbat igen. Fick även ett jobbsamtal i morse, men jag vara ju redan uppbokad så det bidde inget med det. Jag mår lite dåligt över att behöva säga nej. Det kanske är bra träning. Jag är nog lite av en ja-sägare faktiskt. Egentligen är det så att när jag säger nej får jag dåligt samvete gentemot den jag säger nej till samtidigt känner jag mig väldigt otillräcklig och ber nästan om ursäkt. När jag nu läser vad jag precis skriver är det faktiskt så här hela mitt liv fungerar.

Jag har tydligen mycket i mitt liv som jag funderar över. På vägen hem från jobbet idag läste jag de två bloggarna som jag läser. Jag inser då att jag ibland skriver inlägg som ska passa de som läser. Alltså att jag skriver text som jag tror att ni vill läsa. Grejen är den att jag har ingen aning om vad ni vill läsa. Dessutom vet jag bara vilken en bråkdel av mina läsare är. Därför tänkte jag att jag ska bli lite bättre på att skriva bara vad jag vill skriva och inte vad ni vill läsa.

Idag har jag nu jobbat och jag tycker väldigt mycket om att jobba inne i stan. Det är så himla roligt att vara inne i stan. Jag hinner liksom inte det så ofta annars. Jag måste nog börja planera mitt liv lite för jag har kommit på att jag har lite andra idéer också. Eller idéer och idéer. Helt plötsligt har det vaknat upp en glimt av framtidsversion för mig. Jag har liksom en idé om min framtid. En vilja att göra något av mitt liv. Det var väldigt länge sedan jag hade några sådana.

Jag har insett en annan sak också. Det kom jag på i morse eller igår kväll. Ja, ni vet min hjärna är ju på on hela tiden. Den tar aldrig vilopauser. Jag skrev ju förut om att jag var intresserad av någon. Nu har jag kommit på den briljanta idén att det kanske är bra om motparten vet om det ifall jag vill något med den. Jag har en känsla av att personen läser här, åtminstone ibland. Frågan är bara hur jag nu ska gå till väga. Det här är ju inte riktigt min area om jag säger så. Jag brukar liksom bli serverad män. Även idag faktiskt. På rundan som vanligt. Jag vet inte var det här ska sluta. Hursomhelst, tillbaka till ämnet. Jag måste ju få den här personen att fatta att jag är intresserad. Det känns som steg ett. Sedan får jag komma på vad steg två ska bli. Jag har också en känsla av att åtminstone visst intresse skulle kunna finnas av mig från den personen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela