Real Time Analytics

Livet På En Kant

Kontrollfreaket jag

Publicerad 2011-04-20 16:43:23 i Vovven,

Ännu ett arbetspass avslutat och det känns bra. Jag ska inte jobba här nästa vecka och det ska bli skönt. Mitt andra jobb är faktiskt roligare, även om det var bättre att jobba idag än sist. Jag är nog en person som vill ha lite ombyte ny och då för jag var lite trött på mitt andra jobb senaste dagarna jag var där också. Inte för att det hade med någon eller någon där utan det var nog bara miljöombyte jag ville ha.

Nu ska jag och Vson åka till stallet. Idag blir det nog bara ridning av en häst för jag vet inte om jag hinner med båda två. Om jag skyndar mig skulle jag nog kunna hinna, men det där med skynda i stallet är inte min starka sida. Jag är lite av ett kontrollfreak där och måste kolla allt minst två gånger.

Dessutom ska jag erkänna att jag har ångest varje gång jag lagt in ny torv till Ante eftersom han rullar sig då och jag är sjukligt rädd att han ska rulla fast och dö under natten. När jag ändå håller på kan jag passa på att erkänna att om jag vaknar under natten får jag också för mig att någon häst håller på att dö eller har kommit lös. Jo, jag har lite svårt att somna om. Jaja, det kan väl bli så ibland. Det var nog för att jag alltid hörde förut om det var något på g i stallet eftersom jag hade sovrummet närmast stallet.

Nu ska iaf jag och Vson dit och det är tur att jag har honom. Han kollar vissa saker tex är det viktigt för honom att vi gör alla sysslor och att hästarna går in i rätt box. Han vet dessutom vilka hästar som är våra, de är mycket viktigare än dem andra och han kontrollerar att de går in ordentligt och lydigt i respektive boxar. Han kan också longera. Det är bara det att hästarna får lite för mycket fart när de bokstavligen har en hund hängandes i svansen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela