Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jobb å jobb å jobb å lite bilder

Publicerad 2011-04-04 06:30:27 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Sitter och äter frukost. Idag är arbete och hovslagare på schemat. Ska blir skönt med nya skor och fötter till Norton. Jag kommer att få lite stressigt, men å andra sidan hinner jag nog rida totto och lollo efter istället. Nu ska jag jobba hela veckan och helgen. Det brukar bli lite jobbigt i slutet av veckan, men det är möjligt att återhämta sig från det ganska snabbt.

Jag tycker om båda jobben. Helgjobbet är hyfsat tungt fysiskt och det känns verkligen i kroppen dag två. Samtidigt är det bra för det är fysiskt på ett helt annat sätt än mitt andra jobb och jag tycker nog att de kompletterar varandra bra.

Ikväll kommer lite bilder när jag rider Ante. Fanny har lagt ut dem, men jag tänkte att jag ska vänta tills hon haft chans att redigera dem.  Det var himla bra bilder. Jag konstaterade att jag inte ser lite fet ut som jag känner mig och det är ju alltid ett plus. Däremot har jag väl skum min när jag rider, men det visste jag sedan innan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela