Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag tror att jag luktar äckligt!

Publicerad 2011-04-21 20:39:58 i Vanlig vardag,

Just nu känner jag mig sjukligt skitig. Jag vet seriöst inte ens vad det kallas det jag luktar, med det måste vara någon blandning av hästbajs, smuts, lera och svett eller något i den stilen. Jag tror inte ens att det räcker med de sakerna. Jag är äcklig helt enkelt. Om några minuter, när jag skrivit färdigt det här inlägget ska jag besöka duschen. Jag tycker om att vara så här skitäcklig för när man ställer sig i duschen, ser det smutsiga vattnet rinna ner sedan kliva ut ur duschen, vara ren och fräsch och ta på sig rena kläder. Den känslan är grym. Det är skönt och den går inte att uppnå om man inte är så här smutsig. Det bara är så. Ni som inte har häst får faktiskt aldrig uppleva skitäckelkänslan. Tyvärr!

Nog om det. Jag vet inte vad jag håller på med. Nu ska jag ändå jobba nästa vecka, lördag också för den delen. Jag vet inte vad som tagit åt mig. Jaja, jag kommer inte att dö, jag har inget bättre för mig, jag får pengar nästa månad osv osv. Om jag inte skulle jobba, vad skulle jag då göra? Jag ser inte på TV, bara House, jag tycker inte om att gå ut och dricka alkohol. Jag vet inte, vad återstår. Jag vet en grej som jag ska göra, men vi har inte bestämt när. Det kan vi ta senare. Det jag vill komma till är att jag lika gärna kan jobba som att jag gör ingenting för det är väl det man gör. Speciellt de som inte har häst eller något annat tidskrävande intresse. Jag personligen tycker inte om att göra ingenting. Jag mår psykiskt dåligt av det. Jag vill känna mig nyttig. Nu när har jag sedan i måndags provat mitt nya tillskott och det är nästan så att jag känner mig som en ny människa. Det känns som att min kropp alltid har bränsle i sig. Förut var det som att jag fick soppatorsk ibland, nu finns det något som fortsätter driva kroppen även när man börjar bli lite trött.

Dagens trötthet tror jag bara kommer från att jag inte är van vid arbetet jag utför och inget annat. En vanesak helt enkelt. Nej, nu står jag faktiskt inte ut med mig själv. Jag måste gå och duscha. Fatta hur de nytvättade människorna som åkte på tåget tyckte att det luktade. Uach och fy! Jag mår nästan illa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela