Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ja, jag vet faktiskt inte

Publicerad 2011-04-01 16:46:56 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Sitter nu och funderar lite på kommande helg. Faktum är att den känns helt onödig. Känns inte så välbehövligt med vila helt plötsligt. Det är nog så att jag passar bättre med arbete helt enkelt. Inte för att jag inte har något att göra annars, men att bara sitta är kanske inte min grej. Däremot vet jag att om andra bara sitter eller gör ingenting i min närhet blir jag ganska omgående exakt likadan. Det är nog latmaskens fel. Den tar över ens kropp otroligt fort. Parasit som den är. Nej, enklast är att hålla sig från dem som bär på latmasken.

Jag är faktiskt, för ovanlighetens skull nöjd med dagens arbete. Jag har faktiskt lagt manken till och presterat lite. Allt blir mycket enklare. Idag var jag extra nöjd. Vet faktiskt inte om jag hade kunnat göra något bättre. Ingen prestationsångest över att jag inte gjort tillräckligt behöver jag heller ha och det är skönt och det var en bra runda för jag är redan uppe i 9000 steg.

Nu ska jag åka till stallet. Det är jag och hunden idag. Nu när jag inte har så mycket stress i stallet längre känns det lättare att ta med sig  hunden dit. I natt har båda mupphästarna stått inne och inte rivit ner något. Tack och lov en lugn dag. Får se om det blir någon ridning idag. Ante var lite svullen i sina framben igår, men det är inte så konstigt med tanke på att han rivit boxdörren. Jag hoppas att han är bättre idag för då kan jag rida imorgon. Nortons hovar vill jag inte slita på i onödan och hovslagaren kommer i början på nästa vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela