Real Time Analytics

Livet På En Kant

Foder, mat och annat sånt

Publicerad 2011-04-14 21:19:16 i Egen träning,

Nu är jag hemma från stallet. Som alltid varje kväll. Imorgon ska jag åka och köpa ny torv till hästarna. Det är väldigt snällt av Fanny att skjutsa mig nu när jag inte har någon bil och jag är evigt tacksam för torven är verkligen slut nu. Jag tänkte köpa kraft till Norton också. Han börjar se mycket bättre ut i kroppen sedan han fick den. Den är verkligen inte den billigaste men jag funderade lite på det här med maten till honom och konstaterade att på det märket och den sorten har han mått bäst. Då blev det helt enkelt så att det var den det blev.

På eftermiddagen idag blev jag helt sjukt trött. Jag har bestämt mig för att jag ska köpa något tillskott då jag inser att jag inte med min vanliga mat får i mig vad jag behöver alla dagar. De dagar jag inte utför så mycket fysiskt arbete behöver jag till att återhämta mig från de andra dagarna. Problemet är bara att jag kollade runt lite nu och jag har totalt noll koll på vad jag ska köpa. Jag skulle behöva rådfråga någon. Jag vet bara inte vem.

Det är himla skönt att kunna påverka lite för den här tröttheten som kommer till mig fort är verkligen något jag hatar. Nu verkar det åtminstone som att det till största del är matrelaterat. Med tanke på alla problem som jag haft med min stackars mage under alla år är jag tacksam att de är borta nu. Jag är rädd att få tillbaka dem också, men just för dagen känns det som att jag inte har några som helst problem på den fronten faktiskt.

Jag märker också när jag blir trött att jag ändrar beteende lite. Jag blir så otroligt lättirriterad. Om det nu är maten är det väl bättre att bara åtgärda problemet med att äta mer rätt. Idag vet jag att jag var trött för att jag ätit helt fel de sista dagarna och det stör mig otroligt mycket. Jag ska försöka utveckla det lite ytterligare till vad jag äter när också. Det här blir som med allt annat jag måste göra det exakt och rätt eller absolut inte alls. Jag saknar gråskala.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela