Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här blev en lång dag

Publicerad 2011-04-10 20:20:23 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Dagen för mig började ganska tidigt i morse. Jag tog tåget kl 06.13 för att åka och lämna hunden. Egentligen är det en himla tur att bussen till mitt jobb är totalt missanpassad tidsmässigt med tåget. För det innebär att jag i lugn och ro hinner lämna hunden, även om tåget skulle vara mycket försenat.

Jag jobbade sedan och det var riktigt trevligt. Tycker att en person på arbetsplatsen verkligen vann sig idag och jag tycker om att kunna uppgradera människor. Till största del är det tyvärr tvärtom. De blir nedgraderade. Efter det lilla arbetspasset åket jag vidare till mina egna tottolottosar. Jag hade tänkt rida båda idag, men Norton hade ont i ryggen-igen. =( Och Ante var svullen i båda sina framben. Suck och stön säger jag bara! Norton lyckades jag få till så att han blev bättre. Tur att man är född med viss talang för det här och kan använda rätt saker vid rätt tid. Ante fick lite kylliniment på, eller egentligen är det inte liniment, men vi kan kalla det det för enkelhetens skull. Jag hoppas att han ska vara bättre till imorgon. Det resulterade i att det inte blev någon ridning idag. Norton gjorde jag liten specialarfix med så han fick ändå ett motionspass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela