Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här är ju liksom vem jag är

Publicerad 2011-04-13 13:35:58 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu är det dags för stallet. Jag tänkte att jag skulle komma hem lite tidigare ikväll, men om det sedan blir så det återstår att se. Jag har varit duktig idag och fixat bilen. Pappret jag skulle fylla i och skicka gör jag ikväll eller imorgon. Nu vill jag faktiskt åka iväg till stallet.

Jag har gjort en god gärning idag också, men det kan jag inte offentliggöra här. Den är inte riktigt färdig heller ännu. Jag har nog inte så mycket att skriva nu egentligen. Mest dravvel och det blir bara så när man inte har något att berätta dvs när man inte har något liv. Nog har jag väl ett liv, men om man sitter och dösurfar som jag gjort nu på morgonen blir det så att man inte har något att berätta om.

Jag har tänkt på det här med att göra saker och jag har kommit på att jag måste lära mig att planera saker bättre. Dessutom skulle jag vilja ha en eller två hästfria dagar mitt på veckan nu för jag känner att jag vill göra annat också. Det går ju bra nu när jag är ledig veckodagar, men om jag inte är det blir det väldigt ont om tid för att göra resten av sakerna man behöver göra i livet.

Ibland undrar jag för vem jag skriver här. Det känns som att jag skriver bara åt mig själv ibland som terapi. Vissa saker kanske jag inte borde skriva heller, men jag orkar inte bry mig om det. Det här är ju liksom vem jag är. Vill ni läsa? Fine with me liksom. Nu menar inte jag den här lilla texten utan alltihop jag skriver om, inläggen tillsammans bildar liksom mig som helhet. Jag tror också på sätt och vis att det ger er en bättre blick av mig. Den senaste tiden tycker jag att andelen dagar som är bra har ökat. Ibland kommer det några dåliga dagar också och jag har precis haft några sådana. Det blir nog bättre igen. Jag märkte nu att mitt gamla tankesätt omedelbart kom tillbaka och det ska jag jobba lite med. Allt blir så negativt och jag vill gärna hitta någon att skylla på och att det är andras fel. Det som egentligen är så jävla dåligt i mitt liv. Jaja, jag överlever nog. Det är inte det. Jag kommer att ta mig igenom även skiten, men som jag skrev för ett tag sedan är det inte förrän nu jag kan börja påbörja det hela. Det gamla har liksom läkt och det är inte förrän då man kan åtgärda och gå vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela