Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det är nog inget hinder från att hoppa GP

Publicerad 2011-04-19 10:09:49 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Alldeles strax ska jag åka till stallet. Idag kommer hovslagaren och jag hade tänkt ta bild, men batteriet var dött och jag vet inte var laddaren är. Till mobilen alltså, inte ringa mobilen, utan den andra mobilen. Det blir inga bilder helt enkelt.

Förra gången Ante fick skor hade han dem en vecka. Dagen efter han hade fått dem galopperade han konstant tills båda skorna var av och sedan var han normal igen. Jag hoppas att det blir bättre den här gången. Grejen är den att hans hovar har skum form. När de ser normala ut, eller snygga som de flesta tycker, då är hovväggen alldeles för tunn och skon sticker ut runt om. Just nu har dem jätteful form speciellt eftersom han står och skrapar hela tiden och inte har någon tå samtidigt som han är jättebred på sidorna. Jaja, det blir hovslagarens problem. Han har tittat redan och sagt att hästen inte hade normala hovar. Det har ju inte Norton heller, men det har inte hindrat honom från att hoppa internationell GP så det finns hopp även för Ante.

Jag har även lite annat på gång till hästarna, men det är inget jag tänker skriva eller berätta om här. Jag skriver när jag vet säkert och känner att det är bra läge.

Idag har jag också en bonushäst. Det ska bli roligt. Jag ska rida Norton och Ante och kanske även bonushästen. Vi får se hur dagen ter sig. Dagen blir nog bra. Dessutom har jag fått toppenväder för det är nästan så att vädret inte kan vara bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela