Real Time Analytics

Livet På En Kant

Den här tiden finns inte egentligen

Publicerad 2011-04-09 05:57:31 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Alltså nu har jag varit upp en stund. Den här tiden finns inte på min klocka egentligen och hur jag kunnat vara uppe så tidigt är för mig en gåta faktiskt. Dessutom är jag livrädd för att försova mig på de här helgerna för det går en enda buss ut till stället där jag ska jobba och den kommer fram precis när jag ska börja.

Tänk om jag skulle missa den. Det går väl att gå, men det blir en himla promenad alltså. Det är väldigt långt att gå, tror jag. Jag har ingen lust att prova ändå. Jag ska lämna Vson på vägen och det är tur att bussen inte för fem öre är anpassade efter tåget, bussen kommer nämligen en minut innan nästa tåg kommer in på stationen. Typiskt SL.

Idag ska jag iaf jobba och sedan åka till min morbror, men det vet ni redan. Det blir nog inte hela kvällen eftersom jag ska jobba imorgon också, och nästa vecka, men det blir ett problem att lösa då. Någon dag lär jag ju bli lite trött och det var det jag menade att jag skulle lösa. Annars finns det en ny helg nästa helg när jag kan vila lite. Det är nog ingen fara. Sitta hemma vill jag verkligen inte. Förstår mig inte på människor som inte vill arbeta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela