Real Time Analytics

Livet På En Kant

Däjtingtajm, trekant eller swingersparty

Publicerad 2011-04-21 22:11:09 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Japp, nu är det dags. Jag har fixat med alla förberedelser. Tyvärr tror jag att det är några av sakerna jag kommer att ångra i efterhand, men just nu tycker jag att det här ser ut som den bästa lösningen. Jag har planerat allt in i minsta detalj och har nu kommit till skott.

Det är nämligen så att inom några minuter ska jag dejta sängen och vi ska vara ett par för natten. Jag vet inte, men jag tror Vson vill vara med på ett hörn också. Nu vet inte jag vad man ska kalla det här. Trekant eller swingersparty. Sängen har ju ändå fyra kanter egentligen. Hunden och jag har inget riktigt förhållande fast han är en perfekt man. Ni kanske kan komma med förslag på vad man ska kalla detta?

Det jag tror är dum planering är att jag tänkt göra min lunch imorgon på morgonen och ändå hinna med 0613 tåget. Ni glömmer väl inte nu att jag är morgontrött. Det är planering á la Jenny. Ni kan ju prova att smaka på den någon gång.

E

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-04-21 22:25:11

Du glömmer väl inte att det är röd dag imorrn?!

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-04-21 22:29:05

Nej då, det har jag inte gjort. Tåg/buss går bättre helgdagar än vanliga faktiskt. Jag hinner dessutom gå och lämna hunden innan bussen går på morgonen. Däremot blir det promenad från W till stallet sedan och det känns mindre lockande.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela