Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bästaste sällskapet!!!!

Publicerad 2011-04-05 22:04:58 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Idag har jag träffat bästaste sällskapet. Det var länge sedan, ganska många år sedan faktiskt jag hade så trevligt sällskap överlag. Ja, trevligt var det och jag vet inte mer vad jag ska säga.

Idag gjorde jag en liten tabbe när jag gick hemifrån. Det var nämligen så att när jag kom fram till tågstationen hade jag inget busskort med mig. Jag hann få fet ångest innan jag kom hem igen. Jag är sjukligt disträ och blev orolig att jag skulle ha tappat det på vägen. Givetvis gick jag samma väg tillbaka hem. Kommer hem och letar som värsta galningen. Vänder in och ut på jackan, som jag egentligen visste att jag redan tagit ut det från. Letar runt där jag stoppade i de andra sakerna i den nya jackan. Inget busskort. Jag hann få sådan total ångest att jag tror till och med att jag typ började svettas. Det var fruktansvärt. När jag nästan givit upp ser jag busskortet ligga i en av gristofflorna, ja, du läste rätt, i en av gristofflorna. Så jävla fult! Ett stort tryne har dem också. Busskortet hittat iaf!

Detta ledde till att jag blev väldigt sen och eftersom jag visste att Fanny skulle åka ut lite senare ringde jag och kollade om jag kunde få åka med henne. Klart! Bästaste stallsällskapet nummer 1. Väl i stallet hade jag planerat att rida ut med Sara, och det gjorde vi också. Bästaste stallsällskapet nummer 2. Nu graderar jag dem inte ett och två utan det var liksom bara ordningen idag. Dessutom är fler med i klubben bästaste stallsällskapet, men jag tänker inte räkna upp dem nu.

Det var länge sedan jag hade så roligt i stallet med några andra faktiskt. Jag kan nästan inte räkna hur långt tillbaka, men roligt att åka till stallet är det igen. Dessutom har det blivit roligt att rida. Fascinerande att sällskap kan göra så mycket. Idag märkte jag att Norton behöver lite bättre kondition och egentligen är det bara att rida på, men idag var första dagen jag tänkte på det och liksom fick lite vilja till att hästen skulle komma dit också.

Imorgon verkar det som att jag kommer att jobba lite längre, men jag får väl helt enkelt åka ut lite senare bara. Jag lär ju hinna ändå.

Det finns en sak till jag skulle vilja fixa med, men det lär dröja lite till. Hur länge vet jag inte och jag tänker inte berätta förrän det är klart .Grejen är den att det upptar ganska stor del av min tankeverksamhet och de flesta dagarna är det bara positivt, ibland får jag en ångestdipp. Jag borde fixa det snarast möjligt, men jag är lite seg på vissa bitar i mitt liv. Det här brukar jag få serverat dessutom.

Många läsare fick jag idag också när jag skrev ett muppinlägg tidigare. Hihihi!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela