Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen ledig

Publicerad 2011-04-24 10:33:28 i Vanlig vardag,

Den här gången har jag verkligen längtat efter att vara ledig. Imorgon är det jobb igen så jag tänker verkligen njuta av den här ledigheten. Nästa vecka är det fullt med jobb igen, eller en dag är jag "ledig" just nu, men jag hoppas att fylla ut den också. Plånboken blir glad. Jag hdade tänkt söka ett annat helgjobb också, men jag har faktiskt inte ens haft tid att söka något eller kolla var det finns lediga.

Idag har jag tänkt åka till stallet och rida Norton. Ante tror jag får vila lite. Jag ska åka iväg senare och kolla hans ben och då tänkte jag att han kan få vila så länge. Det går nog ingen nöd på honom. Jag vill gärna kolla hans ben att det är 100% helt läkt innan jag sätter igång och rider honom ordentligt. Sedan ska jag också se över hur det blir i sommar. Jag har lite planer och just nu krockar, eller funkar, saker inte som de ska och jag måste se över en lösning på de problemen.

Till veckan kommer en tjej och provar som medryttare. När jag pratade med henne verkade det som att hon är vad jag letar efter och jag har vad hon letar efter. Nu hoppas vi bara att allt ihop klickar. Med hästar blir det ju en tredje part också. Den här tjejen var så bra för hon vill ha två dagar nu och till hösten vill hon ha tre dagar. Det låter för perfekt för att vara sant. Jag hoppas, hoppas att det klickar. Det skulle underlätta så otroligt mycket för mig att ha en supermedryttare.

Dagen till ära tror jag att det blir en uteritt för mig och Norton i det fantastiska vädret. Jag tror att det blir han, jag och naturen. Ibland är det så skönt att rida ut själv. Att bara sitta och vara mitt ute i skogen. Ni stadsmänniskor kanske inte fattar. En gång när jag red ut kunde jag rida förbi en flock rådjur som bara stod tre meter från mig och hästen när vi red förbi. När man kommer med en häst står dem kvar till skillnad mot för när man går själv och de springer så fort de anar att man är på väg. Det är coolt!

Hörde förresten igår att där jag jobbar just nu finns det en havsörn. Jag tror bestämt att jag måste försöka ta mig åt det hållet den finns och titta. Örnar är så häftiga. Nog om det. Nu ska jag dricka kaffe och äta frukost färdigt för att sedan bege mig iväg. Jag hoppas att alla kommer att få en lika skön dag i det härliga vädret som mig.

Bilder från när jag och Norton var på utetur förra sommaren.













Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela