Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ännu en toppendag. Måste vara ett fantastiskt liv jag har.

Publicerad 2011-04-03 21:47:44 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Idag har varit ännu en toppendag i stallet. Det var nog bara "ett-dygnsångest-syndromet" jag drabbats av. Skönt att det är borta. Alternativt var det min trycka bort metod som faktiskt fungerade. Huvudsaken är att helvetet är borta från min kropp och det verkar det uppenbarligen.

Idag red jag Ante och det var roligt. Han uppförde sig så himla bra. Inga dumheter alls. Det var till och med så att han försökte arbeta i någon form av form. Jag skulle rida Norton också, men när vi kom tillbaka från våran middag regnade det så mycket att jag inte ville rida. Istället följde jag med Fanny och Sara ner i ridhuset. Jag fotade lite och sedan red jag Saras häst "Arafjor". Det var roligt! Han var himla annorlunda mot Norton, men en himla trevlig häst att rida.

Nu ska jag softa lite, bestämma vad jag ska ha till kycklingen i min matlåda. Världsliga problem! Ris eller pommes frites. Dagens svåraste fråga att ta ställning till.

Just det höll på att glömma. Dagen avslutades givetvis med middag med Fanny, Micke, Sara och jag. Det var bara Fanny och Micke från början, men det här blev tredje gången för mig och första för Sara. Trevligt med söndagsmiddag!





Fotona på Norton är tagna av: Fanny










Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela