Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ångesten!

Publicerad 2011-04-07 21:30:24 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu är det nattinatti som gäller. Jag tänkte inte gå och lägga mig, men jag ska gå och se en film på TV6 som faktiskt var lite underhållande. Beerfest heter den.

Trött är jag och jag hade tänkt laga lite mat till lunch imorgon, men jag får ta och kliva upp tidigare och göra det imorgon istället. Jag börjar en timme senare eftersom Vson inte vill vara själv i tre timmar. Han blir ledsen då och om han blir ledsen blir grannarna det eftersom han gråter när han är ledsen.

Vi gick upp på affären och jag får en fruktansvärd ångest när jag måste lämna honom själv ute. Jag sa åt honom att han inte fick följa med några fula gubbar idag och så satte jag honom precis vid dörren in till affären. Det är möjligt att andra blir lite rädd för honom, men det kändes bättre när han satt så han kunde se mig gå in i butiken. Vad skulle jag göra utan min Vson? Ångest är det verkligen. Idag gick det bra.

Det finns en annan sak som jag börjar bli frustrerad över nu. Ingen ångest liksom, men frustration. Det känns som att jag inte har någon kontroll och jag blir galen på att inte ha kontroll. Dessutom vet jag inte hur jag ska göra för att få bara lite kontroll igen. Alltså det har med en annan person att göra och det är inte så att jag på något sätt vill ha kontroll över personen, det är mer att jag vill ha kontroll på mig, eller vad jag nu ska skriva om det. Frustration! Jobbigt är det och jag lär ju ha det så här ett tag nu.

Nej, nu är det filmtajm igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela