Real Time Analytics

Livet På En Kant

Resultatet av träningen med Simon

Publicerad 2015-05-26 17:56:09 i Vanlig vardag,

Det var väldigt intressant att vara med på träningen av Simon idag. Tränaren, som är specialist på sådana här fall som Simon, är iaf säker på att det går att få bukt med tokigheterna. Träningen blev på engelska. Nu tänker säkert några att jag är knäpp som lägger pengar på att träna en häst som inte går att rida. Jag ser det som att jag investerar i min egen kunskapsbank. Är det något man aldrig kan få för mycket av är det kunskap och insikter. Har jag tränat och lyckats med Simon. Nu tänker jag mig en stabil och säker häst. Lyckas jag med det är jag fantastisk. Eller hur?
Idag blev det bara markarbete. Tränaren kallade det att han har en "habit" och inte panik eller så. Det gör det ju inte lättare. Jag måste erkänna att det är första gången som jag sett hästen helt lycklig. Ni vet en del hästar ser alltid lite olyckliga ut vad man än gör. Idag var första gången som det inte syntes i hans ögon utan att han faktiskt såg lycklig ut. 

Ibland lyfter han även framfötterna. 😃Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela