Real Time Analytics

Livet På En Kant

När allt känns dåligt.....

Publicerad 2015-05-12 19:20:38 i Målmedvetenhet, Tankar om att ha Livet På En Kant,

Ibland måste man våga hoppa. Jag har mer än hoppat. Utför stupet alltså. Det stora hoppet kommer jag att göra snart, och självklart är jag rädd. Rädd så in i helvete, för att misslyckas. Jag vet hur jag fungerar. Jag vill och har tvingat mig själv in i ett hörn. Nu står jag här i hörnet och har bara en väg ut. Den rätta. Den jag är så rädd för. Det är bara min rädsla. Mina gamla bagage som spökar. Samtidigt blir jag då glad att jag har lust att sätta mig ner och gråta. Tänk jag kan. Jag kan!!!!! 

Nu jävlar världen får ni se upp. Det känns som att jag skulle ha suttit i fängelse och nu släppts ut. Jag är på gång, jag är på G. 

För er blir det ingen skillnad, bara gör mig och den blir stor. Det här måste nog firas. Med glädje. 

För att lyckas måste man våga. Även om man är rädd för sin egen skugga på vägen. 

Idag var en inloggning allt som krävdes för att ändra mitt liv från att kännas som skit till att jag skulle känna mig som den största, starkaste och bästa människan i världen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela