Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här är livet med en webshop

Publicerad 2015-06-15 16:53:17 i Tankar om att ha Livet På En Kant, webshoppen,

Det är ovanligt att jag är ledig en måndag. Nu var jag väl inte riktigt ledig. Jag hann med ett antal timmars jobb innan lunch faktiskt. 

Lunchen hade jag bokat med en person och det är faktiskt roligt att träffa den här personen. Mellan jobbet och lunchen blev jag inkallad för att hjälpa till att lasta en häst. Det är verkligen jobbigt att komma och lasta när man känner att man har lite tidspress. Jag hade väl typ 15 min innan jag hade varit tvungen att åka. Tur jag är "expert". Det tog typ 7-8 minuter. Woho!!!!
Sedan åt jag lunch. Det var trevligt. Dessutom är det skönt att se lite bebyggelse och annat folk. Det blir som ett litet avbrott i vardagen. Jag borde egentligen inte träffa den här personen för jag är rädd att en annan person ska bli arg eller ta illa upp. Ett av mina största problem i livet är ju just att jag är så jävla rädd att göra fel när det kommer till andra människor. På något sätt får jag väl jobba på den biten. 
Det hände även igårkväll när jag hade en liten sms-konversation med en person. Där kändes det mer som att jag kom tillbaka till en nivå när jag var 15. Jaja, jag antar att olika saker i livet utvecklas olika fort. Jag är dessutom sjukt rädd för att bli sårad.
 
Eftermiddagen kommer att bestå i att planera för kommande beställningar. Jag har MASSOR att planera. Det handlar om när sakerna kommer, flödet både ekonomiskt, lagermässigt, arbetsmässigt och rent allmänt. Vad jag har kapacitet att klara av på alla plan. Sedan måste jag fixa med en massa bokföring och lite annan ekonomisk planering.
 
Sedan har jag lite saker att göra iordning för beställning av slutkund också. Det är mycket att hålla reda på. Dessutom irriterar det mig som attans att ett paket sitter fast i Indien. Leverantören svarar inte och jag har ringt DHL i Sverige, men de kan inte göra något härifrån. Jaja, jag antar att det kommer när det kommer. Det hade varit bra om det hade kommit den här veckan då jag har mindre jobb än nästa, men jag får väl klämma in det i schemat under nästa vecka annars.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela