Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen börjar saker bli som jag önskar

Publicerad 2015-06-11 14:20:29 i Vanlig vardag,

Jag börjar äntligen få sakerna i livet som jag vill ha dem.
 
Just nu har jag lite mycket att göra. Det är mycket att fixa med med alla ordrar hit och dit. Idag har jag pratat med SKV. Nästa vecka har jag inbokade saker ALLA dagar utom midsommarafton. Möte hit, möte dit, jobba lite, lunch  här och där. Sedan är det ju midsommarhelg också.
 
Det känns iaf som att kontrollen på allt snart är tillbaka. Jag antar att det är så här det blir ibland. Jag pratade med en person häromdagen som hade ungefär samma problem. Jaja, allt löser sig. 

Nu är det dags för en jobbhelg. Jag behövde 30 timmar extra den här månaden. De har jag snart gjort + att jag gjort några bonustimmar, i natt bla. Hehe! Vem vill vara ledig? =P
 
Det är tur det är fint sommarväder. Jag har en liten rast idag, den kommer att gå åt till att skicka lite paket som jag har hemma som är betalda och klara. Jobbtid är också tid för egen tvätt. Hinner liksom inte till tvättstugan mittemellan alla saker. 

Kommentarer

Postat av: Malou

Publicerad 2015-06-13 11:22:22

Hej Jenny. Jag skulle jättegärna vilja att du kontaktar mig. Det gäller någonting viktigt. Malou

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela