Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag är alltid viktigast

Publicerad 2014-11-18 12:07:24 i Vanlig vardag,

Ett varmt bad gjorde kroppen miljon gånger bättre. Idag känner jag mig bara lite allmänt stel och jävlig, men den mesta smärtan är borta. Ofta tror jag flera faktorer spelar in. Till exempel så fick jag ju även det nya superjobbet igår. Det kommer att göra att min stress blir betydligt lägre. Det kommer även att kunna förändra mycket annat. Det känns liksom bara toppen.
 
Nu ska jag åka iväg till stallet. Sedan kl 14 blir det jobb till senare ikväll. Jag tackade till och med nej till jobb igår. Isf hade jag liksom jobbat 6 dagar förra veckan och 6 dagar den här veckan. Det blir väldigt mycket och många timmar. Lite måste jag tänka på mig själv. Det är något jag lärt mig det senaste halvåret - att jag alltid är viktigast.
 
En sak jag reflekterade över de senaste dagarna är hur deprimerad man blir vid smärta som inte går att göra något åt. Hela ens personlighet liksom förändras på två sekunder och jag tycker lite synd om de som kanske står bredvid i just de ögonblicken. Ofta är det svårt att förstå vad som gör sådana saker. Att någon på tre röda bara förändras. Jaja, livet lär en och jag får ta med min egen kunskap vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela