Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu blir det till att lägga upp lite planer inför våren!

Publicerad 2014-03-13 14:02:09 i Hästarna,

Herregud, hur kunde det sluta så här. Nu måste jag verkligen planera. Det är nog en av mina sämsta egenskaper. Jag kör ju bara lite som jag känner för varje dag. Nu måste allt vara upplagt för att det ska fungera i stallet.
 
  1. En häst i stallet ska utbildas till att bli ridbar på en månad. Jag har bett om specifika saker de vill att hästen ska kunna. För mig är det ganska kort tid, men jag brukar kunna utföra under när jag väl sätter den sidan till. Dessutom är det enkelt om jag har ett antal konkreta saker från en lista att arbeta efter.
  2. Nästa häst ska förberedas inför 3-årstest och med det innebär det även att den ska kunna bli ridbar. Det projektet ligger just nu på ca 9 veckor. Hehe! Lite att arbeta på alltså.
  3. Häst nr 3 ska bli fullt och säkert ridbar. Planen är att komma ut på någon tävling och eftersom jag är tävlingsmänniska finns ju alltid tanken på att rida någon form av championat. Den här hästen måste dock ha supertalang eftersom han ligger så pass efter just nu.
  4. Häst nr 4 ska vara i full tävlingskondition och jag vill tävla med den. Det här projektet ligger dock efter de andra. Han är likvärdig med häst nummer 3 i prioritetsordningen.
  5. Häst nr 5 ska bli finare i allmäntillståndet och få upp hullet ordentligt. Hon behöver även lagom och allsidig träning fortfarande.
Det här är vad jag behöver lägga upp planer på. Det är mycket, jag vet. Därför har jag lagt ut krokar överallt för att få till allt det här. Just nu är jag sjukt taggad, men jag är ju lite av en upp och ner människa också. Utöver det här står ju en flytt på schemat och mitt i allt ihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela