Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nr 29 på "The list of the golden rules"

Publicerad 2014-07-10 22:43:00 i Vanlig vardag,

 
På min lista över the golden rules över vad jag letar hos en man finns en väldigt viktig sak, alla är iofs viktiga, men för att jag ska känna mig trygg och säker i det hela är det här en väldigt viktig sak. 

Länge hade jag ångest över att varje gång jag hittade det jag ville ha lyckades jag på något sätt skrämma iväg dem. Jag är väl kanske lite på och framåt enligt några, men jag är nog ganska oblyg i min personlighet. Det här var ett problem för mig, alltså var jag tvungen att ändra på vad jag letar. Jag la helt enkelt till på min lista att det är upp till mannen som är intresserad att ta kontakt med mig och vara "på". Jag funderade mer över denna "regel" och insåg att den är klockren. Om problemet nu var att jag skrämde iväg de, hur fan skulle de kunna stå ut med mig en längre tid. Jag är ju alltid tjurig, envis och har mina egna åsikter. Sorry, men det är sådan jag är. Dessutom vill jag ha lite mothugg från min partner. Mesar är big NO, NO i min värld. Pallar liksom inte med.
Nu är det liksom bara för mig att sitta och vänta på att "rätt" man ska komma till mig. Det har faktiskt aldrig varit lättare att vänta. Alla andra faller ju liksom bort.


Därför blev denna regel ett perfekt tillskott över vad jag önskar. Vad önskar du i förhållande till mitt val här? Vi är ju alla olika och det är bara att börja speca vad du vill ha. Kom ihåg att alltid ställa dig frågan: Vad vill jag ha? Alla inten registrerar alltid hjärnan och sitter du och räknar upp jag vill inte, jag vill inte tänker hjärnan i ditt undermedvetna jag vill, jag vill osv osv osv. Mig passar ju det här perfekt och jag vet vad jag verkligen vill ha: Jag vill ha någon som har tillräckligt med guts för att våga vara tillräckligt på. Nu måste det ju klaffa med en rad andra golden rules också.
 
Det finns just nu bara en som har saker på listan och då är det bara att vänta och se. Frågan nu är ju: Klarar han även rule no 29?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela