Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det nya jobbet innebär så mycket för mig

Publicerad 2014-08-19 14:31:21 i Vanlig vardag,

Det nya jobbet innebär verkligen så mycket för mig. Det är långt ifrån något drömjobb och vad jag önskar mig, MEN jag är så otroligt tacksam att de ändå erbjöd mig chansen att få jobba där när jag ändå krävde dubbelt så mycket betalt som de från början ville ha.
 
Det jag stör mig på mest är att arbetstiderna är helt fucked up enligt vad jag egentligen önskar samtidigt kanske det är exakt var jag behöver. Ordning och struktur. Jag tror också att jag kan lära mig att ta med ansvar över tider när det kommer till det här jobbet. Det är något jag verkligen tror att jag behöver förbättra för att kunna lyckas nere på kontinenten.  Sedan är det också bra med struktur och ordning när det är ett fritt jobb hemifrån, annars tror jag att jag snabbt hamnar i någon förslappningszon gällande allt vad rutiner innebär. 
 
Vad det här jobbet kan ge mig är värt så mycket att det är otroligt. 
 
Jag kan i lugn och ro fokusera på att få igång försäljningen av min hästsportutrustning på rätt plats. Självklart kommer jag givetvis att sälja till Sverige, men jag vill också hitta marknaden här nere. Jag kommer att ha ett upplägg som passar mig och produkter som kommer att passa många. Det ska bli så jäkla kul.
 
Den första tiden kommer att bli lite spännande då jag kommer att behöva göra lite research, vilket ni naturligtvis kommer att få bli delaktiga i. Jag ska besöka lite spännande platser för att veta vad JAG behöver för att kunna göra samma sak på ett bra och proffesionellt sätt.
 
Ja, nu väntar verkligen en spännande tid. Det här kommer att bli  som en helt ny värld för mig. Jag lovar att jag kommer att åka på en par käftsmällar, men det ska väl kunna gå vägen. Bloggen kommer att inriktas till mer mot häst igen vilket jag saknat så innerligt. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela