Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ibland måste man bara våga! *hitta det där omöjliga jobbet*

Publicerad 2014-04-28 12:14:00 i Attraktionslagen, Målmedvetenhet,

Jag gjorde en jag. Ni vet det där galna som inte andra klarar av. Jag vill vara förberedd. Ha mitt sinne att jag har back-up plan 1, 2, 3 osv till typ 10, eller 15 klar. Ofta gör det att plan 1 eller 2 går i lås. Du har redan skapat lösningen i det du vill tryggheten i att även om du inte får nummer ett har du nummer två eller tre, eller till och med 15 kvar. Det finns inga hål att trilla ner i. Det är mitt sätt att leva efter attraktionslagen. När du inte längre har några håll att trilla igenom. Du inte längre sitter och har ångest över den där saken som kanske, eventuellt, i fall att skulle kunna hända då har du släppt allt motstånd och det du önskar är redan på väg till dig. Vi har alla olika sätt att lösa sådan här saker på. Jag har mitt och du har ditt.
 
Nu har jag gjort det igen. På den omöjliga marknaden hittade jag en lösning till att få ett jobb. Jag vände nackdelen, som i mitt fall är tiden, och skapade en fördel för arbetsgivaren. Jag hittade hålet som gör att jag ligger bättre till än de flesta andra som säkert söker jobbet. Nu fick jag, på en nästintill död arbetsmarknad och där jag inte kan språket, detta:
 
"Thank you very much for your email. Most likely we will have a new job opening for the --------------- in September/October. So we are interested in your CV and application letter.
Hope to hear from you."
 
Ibland måste man bara våga chansa för att få det man vill. Vad önskar ni att ni vågade göra? Vad ångrar ni att ni inte gjort? Det är aldrig försent. I allt du gör har du 50% chans att få ett ja. Det är alltid lika stor chans att få ett ja som ett nej. Det finns bara två alternativ nämligen. Det har med sannolikhetslära att göra. Två alternativ är 50% chans. Säger du något annat är det du själv som har skapat de sämre eller bättre förutsättningarna inom dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela