Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hur jag tjänar 1000:- gratis varje månad

Publicerad 2013-09-18 11:51:00 i Vanlig vardag,

Jag har idag lärt mig hur jag tjänar 1000:- gratis varje månad. Har ni hört något liknande? Det är så jävla smart och så enkelt att de flesta missar den här lilla grejen. Jag ska iaf ta chansen och tjäna mina tusenlappar. Ni andra? Ja, ni kan ju fundera över hur man gör. Jag tänker ägna tiden åt att njuta av det faktum att jag tjänar pengar utan vare sig arbete eller ansträngning.
 
Jag vet att ni blir irriterade på mig för att jag skriver sådana här saker, men det skiter jag i. Om hela världen vore lika klok och smart som vissa personer är (jag lärde mig ju av en annan) så skulle världen se annorlunda ut på det stora hela och ni skulle inte behöva bli irriterade på att jag skriver sådana här inlägg. Ni vet, inläggen där jag utelämnar det viktigaste och själva poängen. =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela