Real Time Analytics

Livet På En Kant

News om hästarna

Publicerad 2013-11-27 13:55:00 i Ante, Hästarna, Pandoras Hope, Simon,

Jag har spenderat hela förmiddagen och morgonen i stallet. Det är det bästa med att jobba kväll. Att man har hela dagen ledig.
 
Jag började med Hoppeliboppan först. Vi tränade på att dra ner stigbygeln. Visste ni att det kan bli så att man måste ta ett bocksprång för en sådan grej? Det tyckte Hoppan iaf. Haha! Nåväl, det blev träning på att dra ner stigbyglar. Det är inte lätt att vara en känslig häst.
 
Sedan fortsatte jag med Simon och jag måste säga att för första gången sedan han kom hit gick det att se att hästen var riktigt glad. Det var roligt att se. Jag var dessutom "tvungen" att ställa ut våra små cavalettisar och låta honom hoppa över dem. Jag säger bara: Han hoppade <3<3<3<3<3<3!!!!!! Wow! Värsta Antestilen liksom. Nu är ju bara frågan: Varför slänger han av folk? Jag ska komma på svaret. =)
 
Jag avslutade med en skön uteritt på Ante. Vet ni vad jag konstaterade? Han var riktigt kvick och framåt! Vad har hänt liksom? Det var ju fart i hästen. Bara att tacka och ta emot. Kan det vara så enkelt att det var den andra sadeln? Ingen idé att grubbla. Jag fortsätter i samma stil som jag påbörjat. Om ni såg inlägget med bilderna igår där jag jämförde honom med i somras så förstår ni att något hänt på vägen. 
 
En liten update so far. Mer kommer. Här är två bilder på Simon från idag. Ser ni på den nedre hur glad och lycklig han ser ut.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela